içinde

nkoudu

bu arkadas gecen yilki diaby lens ve ljajic in onculuk ettigi bal yapmayan ari ekolunun son temsilcilerinden…

sanirim bu macta bir cok oyuncu hata yapti kimimiz necibe kimimiz welintona kimimizde ljajice sinirlendik ama sahsen benim en cok gozume nkoudu batti….

besiktasa glediginden bu yana  ceza sahasi kenarinda topa basip basini kaldirip yarim saat pas atacak adam aramasina o kadar gicik oluyorumki…

hele bugun bos pozisyonda ayagina gelen tpou tutamayip taca gonderdigi bir pozisyon vardi gozlerime inanamadim..

wellinton filan yetersiz diyoruzda adamlar yine bir gayret gosteriyor bu arkadas adeta coluk cocugu toplamis onlara futbol ogreten mahallenin abisi havasinda cok ciddiyetsiz bir stili var …..

ne bileyim bu gorunusle ne bize nede baskasina hic bir sey katamaz…

Bir cevap yazın

GIPHY Uygulama Anahtarı Ayarlanmadı. Lütfen Kontrol Edin

  1. Kesinlikle katılıyorum! Her maç en az bir kez istisnasız ayak altından top kaçırıp taç yapıyor. Sürekli çizgiye yakın top alıp sol kulvarını kapatıyor ve içe sürüyor. Sol ayağıyla zaten top kesemedigi için rakipler Nkoudu’ya sadece perdeleme yapıyor ve kalabalık defans arasında şutları hep engelleniyor. Kafasında bir repertuar yok. Töre örneğin paralel top sürerek şut ya da orta deniyor fakat Nkoudu topu stop edip basıyor savunmanın yerleşmesini geçtim aksiyon hâlindeki diğer oyuncular da duruyor. Bu maç özelinde 3 pozisyonda ceza sahası içinde sağ ayağıyla yerden pas ile isabet bulamadı. Oraya kadar topu getirip sonlandırmadigi ataklar hep kontra oluyor. Umarım sezon sonu artık bu bal yapmayan arılar gönderilir.