içinde

Özeleştiri, Ders, Devam..

Fanatik bir taraftarın yaşayabileceği en büyük keyiflerden birisini yaşadım. Maça dair en ufak bir umudum kalmamış halde ”mecburi bir mevzudan dolayı” dışarı çıkmak zorunda kaldım. Maçın bitimine 7 dakika kala telefondan skora bakmak istedim. Kötü bir skor beklentisi ile telefona bakıp 2-3 rakamlarını görünce kendimden geçtim 🙂

İlk yarı hem oyun, hem skor, hem şans, hem de oyunun rüzgarı bakımından rakibin gerisinde kaldık. Sergen Hoca bile ilk yarı kimin nerede oynadığını hatırlamıyorum diyecek kadar net bir şekilde açıkladı ilk 45 dakikayı. Tam anlamıyla bir faciaydı..

Böyle bir ortamda, Antalya gibi bir deplasmanda, hafta arasında Dortmund belasıyla uğraşmışken, ilk 20 dakikada 2 oyuncu mecburi değişmişken, sahada 2 mevkide mevkisinin adamı oynamıyorken, bir Ersun Yanal takımına karşı 2-0’dan maç çevirmek inanılmaz bir iş.

Çok değerli bir galibiyet bu. Şapkadan 3 puanı çıkarmayı başardı takım. Değeri önümüzdeki haftalarda daha net anlaşılacaktır. Bu kadar eksikle böyle bir geri dönüş yapmak, rakipleri de yıpratır, yıpratacaktır..

Gerekli özeleştirileri yapacaktır takımımız. Ve gereken dersleri çıkarıp yola devam edecektir. 

Dip Not: İkinci yarıyı bilmiyorum ama ilk yarı çok iyi maç yönetti hakem.

Son Not: Her geri dönüş özeldir ama bu geri dönüş Antalya gibi camialar karşısında olunca daha keyifli oluyor.. 

3, 3, 3 mü diyordu birileri?

Bir cevap yazın

GIPHY Uygulama Anahtarı Ayarlanmadı. Lütfen Kontrol Edin

Bir yorum

  1. İlk yarı Topal sakatlanmadan önce kırmızıyı yiyebilirdi : hakem gösterse gık demezdim… sakatlanması kendisi adına talihsizlik, maç adına olumlu oldu : Topal henüz ritminde değil – hep geç müdahale yaptı… Genel olarak hakemlik bir maç olmadı… İkinci yarının ilk yarım saati zaten efsaneydi…. mest olduk….

    3,3,3 sloganı üzerine : kişisel tecrübem — bu tezahüratı kim yaptıysa hep puan kaybetti…. yarın bir gün bizim taraftar da kesinlikle yapmasın!!!