içinde

Bir umut.

Her şey Adana Demirspor maçıyla başladı aslında.3-0 Öndeyken herkesin kafasındaki kurgu şuydu:Lan acaba bu sene kaç hafta kala şampiyonluğumuzu ilan ederiz ?

Hadi o maç bir kaza idi ve bence o maça kadar her şey çok çok iyi gidiyordu bizim adımıza.Soruyorum tekrar ne oldu bize ? Biri çıkıp bir açıklama yapmalı artık.Haa yapmıyorsa da artık Giresun maçıyla ayağa kalkmalıyız.

Bir cevap yazın

GIPHY Uygulama Anahtarı Ayarlanmadı. Lütfen Kontrol Edin

  1. ozzie muhammed kardeşim o maca kadar takim dünkü ajax macinda oldugu gibi defansi geride kurup hizli pas oyunu ile rakibi sürklase ediyodu ondan sonra cümbür cemaat rakip alanda oynamaya basladik niye neden anlamis degilim tam rakiplerin istedigi gibi nerdeyse bütün takim rakip ceza alaninda adamlar hizli atak ile bizim kalede bitiyo orda o hizli kontra larda bizim kağni vida ve umut arkadan nal toplayarak rakibin gol atmasini seyrediyo dün pudding salih topa müdahele edecek rakip 10 12 metre arkdan gelip pudding salihi gecti böyle oyuncular ile defans ilerde kurulursa giresun macindan benim umudum yok cünkü türkiyede alinan tüm maglubiyetler ayni kopya yenilen goller ve oyun anlayisindan oldu eger geriden bos alan yaratip oynamaz isek dedigim gibi giresun bize fark bile atabilir