içinde

Kısır döngü- Özgüven

Özgüven hangi mesleği icra ediyorsak edelim çok önemli.  Yitirildiği an kısır döngüye girersiniz.

Sezona çok iyi başladık. Bu takımın çok rahat şampiyon olacağını düşündük ki halkıydık.

Ne oldu ? Geç gelen transferler ve geç anlaşılan teknik direktör sorunu ligin başındaki iyi başlangıç nedeniyle görünmeyen bir sorun oldu.

Takımı allak bullak eden en önemli faktör şampiyonlar ligi oldu, sakatlıklardan önce. Kanımca iyi isimlerden oluşan kadromuz, sıfır organizasyon ile Avrupa nin gelişmiş futbol disiplini karşısında çok kötü oyunlar sergileyip puansiz kapatınca özgüven namına her şeyi yitirdi. Bunu futbolcuların yüzünden çok net anladık.

Sonra başlayan uzun sakatlıklar ve Covid vakaları ve hakem müdahaleleri ile takımın  da az önce yukarıda yazmış olduğum organize olmadan sezona başlaması ile çok rahat dağılmasına sebep oldu.

Halı saha da bile iyi basladigimiz bir oyunda, ya da gol attığımız bir durumda özgüvenimiz oyunumuza sirayet ederken, profosyenel futbolcularda da bu böyledir. 

Takım kötü oynadıkça, forvetler gol bulamayınca olay tamamen kısır döngüye girdi. Nadiren iyi oyunlar sergilesek de hakemlerin müdahalesi ile oyun dengelendi ve karamsarlık arttı.

Peki şimdi hakim bey kim suçlu ? 

Ve çözüm Şenol Güneş, Burak ikilisi mi ?

Herkese günaydın, saygılarımla…

Bir yanıt yazın

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments