içinde

1. Yönetim 2. Hoca 3. Ersin 4. Hakemler

Elbirliğiyle bu işin daha başında içine ettiniz. Trabzonlu BeşiktaşSPOR Başkanı ve onun ENTEL yönetici arkadaşları  yılların tecrübesine rağmen 2 adam akıllı oyuncuyu sezon başına yetiştirme becerisi göstermedi. Hoca ise dünyanın önde gelen teknoloji aletlerini kullanarak takımı Anadolu kulübüne çevirmiş 3-0 dan akılsızca değişikliklerle ve 90 ların küme takımı felsefesi “Çanakkale geçilmez” ile maçı hediye etti. Geçen hafta da takım kötüydü. Kaç maçtır organize ve pasa dayalı bir tek hücum yok. 

Ersin…git kardeşim yeter artık. Üzerine gelmeyen her top gol. Büyük takım kalecisi o frikiği çıkaracak, Saiss in ters köşeye bıraktığı topu yumruklayacak. Biraz Muslera ve Uğurcan izle. İstatistik yapsalar, kaleye gelen topların 90% ı gol!!!  

Şeref yoksunu hakem hakkında BeşiktaşSPOR Başkanı ses çıkarmıyorsa yoruma bile değmez. Geçen yıl aynı şeyleri aylarca yaşadık. 

Hayırlı uğurlu olsun bu sezon da böylelikle başlamadan bitti. 10. Hafta hoca değişse de bu yılın yine heba olmaması artık küresel ısınmanın yok olması ile eşdeğer orantıda. Emeği geçen herkese teşekkürler. 

Bir cevap yazın

GIPHY Uygulama Anahtarı Ayarlanmadı. Lütfen Kontrol Edin

  1. Hem ersine hemde hocaya sallamana katılmıyorum kardeşim 37 .inci dakikaya kadar alanyanın pozisyonu yok ilk 18 dakika 3 sarı kart ve cart diye çıkartılan kartlar.Hakem art niyetliydi .Ersin yediği gollerde kesinlikle hatasızdı.Biri penaltı ,ikincisi kendi oyuncumuzun ters vuruşu,ilk golde barajı geçen mükemmel bir frikik.Dünyada o golü yüzlerce iyi kaleci yer.İki seçenek vardır ya baraja güveneceksin yada kapattığın köşeyi feda edeceksin