içinde

Muptezellere tavsiyelerim ve uyarilarim

Sayin TFF baskani ve yanindaki burokratik ezikler,

1) lutfen elinizi kolunuza sahip cikin ve cift toynakli hayvanlar gibi masalari tepiklemeyi birakin.

2) O on ayaklarinizla tepiklediginiz masalar “hem nicelik, hem nitelik, hem de fayda” acisindan sizden daha islevsel ve her alanda sizden daha degerli. Yazik etmeyin masalara. Onlar bizim paramizla aliniyor. Babanizin mali degil. Kirarsaniz parasini cebinizden mi odeyeceksiniz? 

3) Ayar verdiginiz insanlarin sizlerin maasini odeyen kisiler oldugunu unutmayin. Yani siz degil patron biziz. Paranizi biz odedigimiz surece “siz hizmet vermekle mukelkefsiniz”  isvereninize artistik yapmayin. Dua edin sizi biz secmedik. Bize kalsa o binanin onunden gecmeye kalksaniz uzerinize ates actirirdik korumalara.

4) Bence fazla zorlamadan ciftliginize donun ve o koltuklari hak eden kisilere birakin. Sizin vasifiniz oraya yetmez. Kimse sizi adam yerine koymuyor. Zavallisiniz, eziksiniz, cahilsiniz, yetersizsiniz.

5) Bir an once mal beyaninda bulunun da o cift toynaklarinizla nasil servet sahibi oldugunuzu ogrenip sizden feyz alalim. Sezin gibi vasifsiz adamlarin nasil zengin oldugunu merak ediyoruz.Bilmek de vatandaslik hakkimiz. Merak ediyorsaniz biz nasil hala fakiriz anlatiriz. 

6) Oz kardesiniz ve ozel kaleminiz feto’den hapse girmisken, telefonunuzda bylock bulunmusken, yurt ici ve disinda feto okullarinda sayisiz dersler vermisken,  temsil ettiginiz klubun 3 futbolcusu bahis ve sikeden futboldan men edilmisken nasil olup da hapse girmeyip mukafatlandirilarak TFF baskani oldugunuzu bize aciklarsaniz memnun oluruz. Biz neyi yanlis yapiyoruz bilmek isteriz.

Saygilarimla.

Deli Ziya

Bir cevap yazın

GIPHY Uygulama Anahtarı Ayarlanmadı. Lütfen Kontrol Edin