içinde

Devirin şu masayı artık…

Hakemin vermediği penaltı pozisyonunu geçtim, bizim her potansiyel hızlı atağı şerefsizce kesmesine takıldım ben. Anca bu kadar sogutulabilir bir oyun. Rakibin karaktersizlik örneği soytarıları da bunu bir güzel kullanıyorlar tabii. Semih’e sistemli olarak 2-3 defa faul yaptılar, normalde “takım faulü” diye 1-2-3 diye göstererek kart çıkarması lazim; nerdee? Kırmızı gördüğümüz poz.a sarı bile fazla; temas yok bırak basmayı. Rakipten en az 3 oyuncunun bugün kadroda olmaması gerekiyor, sahadalar. Ne konuşacağız ki? 

Hoca yanlış oynatıyor, defansif çıkıyor, tercihler yanlış vs vs… (adı üstünde tercih!) Bu değil bugünün sorunu. Dünün, bugünün ve yarının bir numaralı sorunu bu şer yuvası yapının her bileşeniyle mücadeledir. Medyasından federasyonuna, mhk’sinden kulüpler birliğine, hakeminden sosyal medyasına, menajerinden bahis çetelerine kadar tüm bataklık kurumazsa burda mücadele etmenin anlamı yok. Seçilen yönetim gündeminin ilk maddesine bunu koymuyorsa bırakıp gitsin, uğraştırmasın kimseyi. Şunu da ekleyeyim, yapılacak her türlü eylem planına bu camia etiyle kemiğiyle kafa göz girer; neyden çekiniyorsunuz babalar? Çekilmek mi? Yapsınlar şampiyonluk turuna çıkmazsak terbiyesizim! Alınabilecek en “uç” karar, kararsızlıktan iyidir. Biz hocayı mi değiştirelim, topçu mu alalım, yok öyle yok böyle derken seneler geçip gidiyor; şer cephesi renkli camialar rüzgarı aldıkça meşrulaştıriyolar talanlarını… pişkin orospu çocukları! 

Neyden cekiniyorsunuz Allahınız aşkına? Vurun tekmeyi, devirin masayı! Kim altında kalıyorsa kalsın… 

Bu masa durdukça Guardiola’yi getir, Messiyle Ronaldoyla doldur takımı, boş… 

Sıkıldık abi, gerçekten çok sıkıldık…

Bir cevap yazın

GIPHY Uygulama Anahtarı Ayarlanmadı. Lütfen Kontrol Edin

  1. Ben inanın bu tarz protesto eylemlere karsıyım ama bugün beşıktas tff nin önüne gidiyoruz istifa edene kadar gitmeyiz deyip 20 bin 30 bin kisi organize olsa inanın işi gücü bırakır giderim hemen. Hem istifa ederiz hemde istofa ettiren olarak daha somralarında böyle hakkımız yenmez. En kötüsüde ney biliyomusunuz kendinizi degersiz hissttiriyorlar keske organizr olup bunu yapsak.

    14
  2. İlk önce canı gönülden tebrik duygularımıza tercümanlığın için ,daha sonra bir hatırlatma, yine bu taraftar maça çıkma ,bu karaktersiz düzene bir ayar çek dediği başkanı tencere tava kovaladı.
    Neyden çekiniyorsunuz sorusuna kendimce cevap.
    o kadar büyük bir çöreklenme ve hakimiyet var ki,bizim başkanlar işten güçten olmaktan korkuyorlar bence.Bu pasifliği kendime ancak böyle izah ediyorum.
    Misal Aziz yıldırım.O bile bir noktada dama dedi.
    Bu parçalanmış halimizle bizi daha çok dağ bayır gezdirirler.

    • Maalesef o tencere tava kovaladigimiz adam da sistemin köşe başlarından yer kapma derdindeydi, kendi çıkışını kendi durdurdu bir yerde; bence yani… “tavşana kaç tazıya tut” tu yaptığı. Hökümetle değişik pazarlıklar, “Gezi”de isim vermeler (hala devam eden davalar var) gibi tamamen kişisel çıkarlarının peşinden gittiği görünüyor… gene bence tabii… bunun kendine oynamayan modeli olsa…. 🙂 çok şey istiyoruz evet:) …

      Bi Beşiktaş’ımız var ya Korhanım, göz göre göre hiç ediyorlar… 🙁