Umuyorum ki ve sanirim ki yonetimin plani tum takimi komple degistirmekten ziyade 4 kalite adam ve geri kalani ucuz genc apaci futbolcu toplamak. Mantik bence zaten bu olmali. Parasi olan fb’nin parasiyla rezil olma sebebi de bu zaten.
Eger mantik buysa ve mucize bir sonuc olmazsa bir gecis donemi yasayacagiz. Bu gecis sancili ama zevkli gececek. O donemde asiri yipranma tehlikesi var. Tehlikenin basinda da Avrupa kupasi geliyor.
Gercekci olalim bu yil UEFA kupasi bizim boyumuzu asar ama konferans ligi tam bize gore. Hem disimize gore rakiplerin olmasi, hem galibiyet serisiyle gelecek kendine guven hissi hem de rotasyon avantaji bize ilac gibi de gelebilir.
Bu yuzden konferans ligi bana daha cekici geliyor. Ancak hoca gorunuse gore fena halde UEFA’ya katilmak icin takima asilacak.
Yine döktürmüşsün çiçeğim 🧿
Konferans liginde para yok.. kupayı bile kazansan, Avrupa liginde grupları gecsen daha fazla para topluyorsun. O yüzden hedef Avrupa ligi olup gruplardan çıkıp hemen elenmek, bu sene gs nin yaptığı gibi.
Ligde sona kadar gidip en kötü 2. olmak.
fb SL de eleme oynayacak bir sürpriz olmazsa gecemeyip Avrupa ligi ne kalacak.
ŞL ayak bastı parası yine gs ye kalacak.
Adamlar sürekli olarak aynı şeyi yapıyor, Avrupa kupalarına katılıp hem para topluyor hem de popülerliğini koruyor.
biz zayıf takım sevmiyoruz, Macabi ve daha nice dandik takımlara yenildiğimiz veya puan kaybettiğimizi hatırlatmak isterim. Bize Bilbao,Lyon vs lazım.