Soru-Cevap
60 milyona Besiktasin cocugunu (?) transfer ettik. En son ihtiyaciniz oldugu mevkiye aldik. Alkislar ve hezeyanlar icinde kimse sormuyor: Simdi Gedsonu ne yapacaksin?
1.Orkun 60 milyon değil 25 milyon bonservis, 5 milyon maaş. Adam rahatlıkla çift haneli maaşlara gidebilirdi. Sevdasını tercih etti. Gedson ne olacak? Ya 6 numaraya çekilip dinamik bir 6 mız olacak ya da değerini bulduğu için satılıp forma D.Ege ye verilecek.
Orkun’u aldin. Basina neler gelecek.?
2.Orkun bizim efsanemiz olacak.
UEFA’nin tokatini gelecek sene yemen %100 garanti.
3.Sarışınlar yemiyorda bu Uefa tokadını biz de bir hal çaresini buluyoruzdur diye düşünüyorum.
Gedsonu kaybettin
4.Gedson kaybedilmedi, ya dinamik bir 6 kazanıldı, ya da ciddi bir para kazanılacak.
Takim icin maas dengesini dinamitledin
5.Maaş dengesi Immobile gibi aldığı paranın karşılığını veremeyen oyuncuya ederinden fazlasını verirsen dinamitlenir. Orkun bu paranın çok fevkinde performans sergileyecek, etrafını da oynatacak, tribünleri de kenetleyecek.
Statta imza toreni yapinca diger futbolcularin kafasini bozacaksin ve Orkunu hic gereksiz bir baskiya sokacaksin.
6.Diğer takım oyuncuları ve özellikle yürümeye başlayınca hemen Avrupa diyen gençler bu imza töreninde gerçek Beşiktaşlılığı bir nebze anlayacak. Orkun büyük bir profesyonel sahaya çıktığında baskı maskı dinlemez 30 m euro piyasa değerine sahip büyük maçları defalarca oynamış bir isim.
Simdi takimdaki herkes Orkuna topu atacak “al oyna” diyecek. Orkun Sergen degil. Allah yardimcisi olsun.
Taraftarin gozu Orkunda olacak. Geregi den fazla sisirildi icin taraftar homurdanacak Orkunun eli ayagina dolasacak.
7.Orkun topu alır ve ne yapması gerekiyorsa en iyi şekilde yapar bütün elit takımların peşinden koştuğu kendisini kanıtlamış saf bir yetenek. Allah yardımcısı olsun.
Orkunu alacam diye tum enerjini ve vaktini oraya harcadin. 6 numeran ve 2 kanadin hala yok. Hazirlik macinda gorduk. Kanat olmadigi icin ayni kronik problemler devam ediyor. 24’unde kanatsiz Shaktar macina cikacan. Adamlar icinden gececek. Bu kadroyla annemizin liginde oynayacagiz.
8.6 numara için Gedson ve Demir Ege çok iyiler. Kanatlar konusunda haklısın ama başkan ne yapsın hangi birini alsın, o kadar eksik vardı ki kanatlar biraz gecikti. Kimse içimizden falan geçemez ama belki elensek bile bizim için daha hayırlı olabilir, konferans ligi kupası bizim olabilir. Her koşulda tam desteğe devam.
Simdi anlayamadigim sey su:
Madem bu teknik kadroyu kullanmayacaktin niye bu kadar adami kadroya transfer ettin? Bu adamlara niye para oduyorsun? Fotbilu ve kadro muhendisligini bu adamlardan daha mi iyi biliyorsun? Bu ne perhiz bu lahana tursusu basgan?
9.Orkun transferini teknik ekibin, scoutun, malzemecinin, aşçının, top toplayıcının yani A dan Z ye herkesin çok istediğine eminim.
Bu çok büyük bir fırsat transferiydi, bir çok faktöre etki edecek, camiayı kenetleyecek, ölü toprağını atacak muazzam bir olaydı. Sende endişelenme artık arkana yaslan ve keyfini çıkar 🙂 Çok mutlu olacağız.
10.Orkun Kökçü 😊
Guzel kardesim ben olmus olani sen olabilme ihtimali olanlari yaziyorsun.
9)Orkun transferini teknik ekibin, scoutun, malzemecinin, aşçının, top toplayıcının yani A dan Z ye herkesin çok istediğine eminim demissin. Ben hic de oyle oldugunu sanmiyorum. Insallah ben yanilacagim ve her sey cok guzel okacak. Ancak ayin 24’unde esasli bir tokat yersek ve hocaya bir sey soylemek isteyen olursa ben de onlara acarim agizimi.
Güzel açıklayıcı bir yazı olmuş saolasın…
Ha bu arada hatirlatayim. ”
belki elensek bile bizim için daha hayırlı olabilir, konferans ligi kupası bizim olabilir. ” Demissin ama elendin mi konferans yok. Direk eve donuyorsun.