Simdi ali koc gibi gidip morinyo’yu getirirsin. Yalida kus sutuyle beslersin. Istedigi oyuncularin tamamini alirsin. O da yetmez yedek listesindekileri de alirsin. Istemediklerini 24 saatte yollarsin. Kamp yeri neresi isterse hemen oraya rezervasyon yaptirirsin. Masorunu bile ucakla getirirsin ama o denyo okan buruk gibi vasat alti bir teknik direktore sampiyonluk kaybeder, 30M’luk takima Avrupada elenir. Iste o zaman “hocayi kovunnnn!” diyebilirsin. Eger 8 aydir hocana 1 sol acik alamadiysan elestiri yapmadan onca bir yutkun bence.
içinde Genel
Hoca elestirme kriteri
Bir yanıt yazın
Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.
GIPHY App Key not set. Please check settings
Ziya kardeşim,ben sadece geçen sezon frankfurt maçını oynayan savaşan takımı istiyorum,o maçtada sol kanat yoktu ama savaşan,inanan bir oyuncu topluluğu vardı,rakibin kalecisi 9 net gol kurtararak haftanın kalecisi seçilmişti.sadece bugün kü tırsak hoca bozuntusu yoktu.artık savunma bunu..
Benim hocayi elestirebilecegim bir done yok. Sizin de yok. Butun hocalarin kotu baskanlarin ve onlarin transfer politikasi hep dogru olma olasiligi ne? Sorunun ne oldugunu hepimiz biliyoruz. Once bir kadro muhendisligi yap. Takimini kur. Hoca oynatamazsa gonder. O zaman ilk ben cekerim ipini buna emin ol. Biktim artik “hep hoca kotu” sacmaligindan. Nereden biliyorsunuz hocanin kotu oldugunu?
Nerden mi biliyoruz? Sahadaki oyundan, daha doğrusu hiç bir oyun planı, şablonu olmamasından, oyuncuların güçsüzlüğü, inançsızlığından, 8 aydır başında olduğu takımın oyununda, ya da bireysel olarak oyuncularda hiç bir ilerleme olmamasından, hatta geri gitmelerinden, kontrataktan başka hiç bir taktik denememesinden, sayayım mı daha? Klasik Ziya işte! Yönetim kötüyse hoca kötü olamaz diye kural var sanki.
Okumadin di mi yazdigimi?
Senin benimkini okuduğundan daha dikkatli