içinde

AKIL TUTULMASI BOLUM 2

Hazirlik maclarina bakip “hoca gitsin” diye daragaci kuranlarin cok ciddi mental problemi oldugunu dusunuyorum. 

Hocadan ve oyundan farkli beklentinize yol acacak doneniz nedir?????????

1) Gecen seneki oyunun ustune bir seyler koyan bir takim beklemek icin baska bir takim kurman lazim. Bunu yapabildik mi? Hayir. 2 kanat geldi mi? Hayir. Kanatsiz hoca bir sey deneyebilir mi? Hayir! Kanatsiz oyun alternatifi denenebilir mi. Tabii ki hayir. Varyasyon yapilabilir mi? Hayir. Taktik denebilir mi? Hayir! O zaman hocadan beklentin ne? 

2)Hocanin herkesi oynatip (bundan bir sey cikar mi acep” diye yaptigi denemelerden ciddi sonuclar beklenmesi akillara zarar bir yaklasimdir.  Umutsuzca yapilan bu aci verici cabayi elestirmenin mantigi ne? 

3) Gecen sene “Bu takimdan cacik olmaz” diyordun. Bu kadroyla  gecen senekinin farki ne? Farki yoksa neden “cacik” beklentisindesin? 

4) 2 kanatin bile yokken Gedson’un yerine 60M harcayip Orkunu almak ne kadar mantikli? 

5) Takima agir yukleme yapilirken oyunculardan performans beklemenin mantigi ne? 

Bir cevap yazın

GIPHY Uygulama Anahtarı Ayarlanmadı. Lütfen Kontrol Edin

Bir yorum

  1. Bir bu hocadan degıl klop getır bu kadroyla bişey olmaz burda haklısın defalarcada dedım kadro full degısmelı.iki hoca oyunculara bakıyor demıssın neyıne bakıyor abicim yarım sezon gecırdı bakmaya gerek yok yönetime diycekki hoca bana kampa eksiklerımı tamamlayın benım eksıklerım su bolgeler su tarzda oyuncu ıstıyom deyıp yonetıme baskı kurabılır dı.üç takıma agır yükleme demişsin biz hazırlık aşamasındayızda slovakya 2 ci lıg ekıbı orta sıralarda 1 mılyon degerı olan takım şampiyonlar ligi finali maçınamı cıktı onlar yorgun degılmı.dört orkun transferıne hıc gırmeyelım bıle orkun gıbı daha 8 transfer yapılmalı 30 mu verıyolar 60 mı verıyolar verıp almalılar.beş kampa bu kadar çöp gıtcek oyuncu goturup masrafa gerek yoktu 40 kişinin 30 nu istanbulda takım bulun arkadas deyıp yollamak getekıyor hemen.