
Emperyalist sistem butun gucuyle sana “gucsuz” oldugunu inandirmaya calisir. Onune hep bir digerinden daha berbat alternatifler surer. Seni “bok mu, kaka mi” arasinda secim yapmaya zorlar. 3. Alternatif olan “red etme“ hakkini sana unutturmaya calisir. Bunu yapmak icin de daha kucukken seni “itaarkar” biri olarak yetistirir okullarinda. Itiraz etmen yasaktir. Sorgulaman yasaktir. Ogrenecegin seyler sana verilir, ogrenmeyecegin seyler de sana yasaklanir.
SISTEM SANA NE OGRETIR: Gucsuzsun, tek basina ne yapabilirsin ki? Amaan yapsan ne olacak? Bak bu isin sonu senin basina patlar. Gurultuye ilk sen gidersin. Hic bir sey degismez, her sey daha kotuye gidecek. …..
Evet daha pek ornegi sayabilirsiniz.
SISTEMIN AMACI NEDIR? Seni korkutmak, sindirmek, moralini bozmak, gocsuzlestirmek ve en onemlisi SENI UMUTSUZLUGA ITMEK
PEKI SISTEM GERCEKTEN KENDINI GOSTERGI KADAR GUCLU VE YIKILAMAZ MI?
Asla! Sistem sizin sandiginizdan cok cok cok daha gucsuzdur. Cunku onlar sadece sizin cebinizdeki parayla ayakta kalabilir. Sistemin yumusak karni PARADIR!
PARA VERMEZSENIZ SISTEM COKER! Bu kadar basit iste.
51 yasindayim. Besiktasi cok seviyorum. Besiktas benim tek hobim ve 2010 yilindan beri yayinlari kacak izliyorun. Takiliyor ediyor mac sirasinda. Goruntu desen Japon kerhanesi gibi ve buna bu yasta katlaniyorun!! NIYE! Cunku isyan ediyorum ve bu sisteme tek kurus kazandirmak istemiyorum.
BAKIN NET SOYLUYORUM EGER EVINIZDE LIGTV VAR ISE ASLA AMA ASLA AMA ASLA BURADA ISYAN FALAN ETMEYIN. CUNKU BUNA HAKKINIZ YOK! CUNKU BU CANAVARI SIZ BESLIYORSUNUZ!
KACAK IZLEYIN, KAHVEYE GIDIN, IPTV ALIN! ELINI MASAYA VURANLARA VURUN KILICINIZI.
Kaçak:👍🙂
IPTV: 👍🙂
Ama Kahvehane: 👎😕
Çünkü orada para vermemiş olmuyorsun..
Mekanlardan akıl almaz paralar istiyorlar..
Yine de tek tek kişilerden aldıkları kadar olmuyor, kabul..
Ama ciddi bir nakit akışı elde ediyorlar..
🤐🤐🤐
IPTV aldim gecen ay 4k hersey var. Nelerle ugrasiyorum bu yastan sonra. Ama boyun egmeyecegim. En azindan isyan edeceksem buna HAKKIM olacak. Ligtv’ye para verip hakeme, tff’ye kizamazsin. Onlari besleyen biziz. Paralarini maaslarini buz oduyoruz.
Her şey derken?..
🤔🤔🤔🤔🤔
Bence de uğraşma,
hele de bu yaştan sonra.
😏😏😏😏😏
Helal olsun sana Kiral 👏 Budu r👊
💪💪💪
Aynen öyle kardesim;ankaragücü macinin görüntülerini vermeyen,ts.macinda vidanin. Posisyonunu göstrmeyen,vs,vs bu serefsizlerle mücadele etmenin tek caresi anlari fakirlestirmektir.
Aynen abi!!!
aynı fikirdeyim eskiden hak hukuk der bein connectten maçları satın alır izlerdim sonra bu tiyatroya para verilir mi deyip almamaya başladım benim hakkımı korumayanın hakkını ben neden koruyayım?
Hakkini korumayi gectim sana organize kotuluk yapan bir kurum var karsinda. Dunyada bir ornegi daha var midir bilmiyorum.
çıkar gölgesinde serinleyelim reis! 🤣🤣🤣
Hep beraber cikaralim bu yayinci kurulusa karsi bir de oyle deneyelim bakalim ne olacak. Belki de ondan hoslaniyorlardir?
boynuma dola felan tamam da gölgesinde serinlemek ne ya 🙂 inanılmaz adamlarsınız 🙂
Yukarıdaki mesajı yeğenim atmış! Komplo bu! Sarhoştum, hatırlamıyorum… yoo yoo, ben degilimdir o!
🙄🙄🙄
😏😏😏
:)))
🤣🤣🤣🤣🤣
ozaman, bu seneye kadar isyan etme hakkım vardı. wegorts,delali, sais transferleri felan, o hakkı elimden aldı :).