paskal yeni bir mesaj yazdı
Bence iyi Paskal, alternatif olur bu sezon… duran toplarda da kafa karışıklığı yaratır; iyidir. Rakipten çok bizim kafamızı karistiriyo gerci ama olsun :)))
Grande’nin tepkisinden tırsarak, kısık sesle söyleyeyim, Salih, bu maçta hiç de kötü değildi..
Birkaç pozisyonda yine yaptı puddingliğini ama, maçın genelinde (daha) iyi buldum ben, önceki maçlara kıyasla..
👍👍👍
paskal yeni bir mesaj yazdı
paskal yeni bir mesaj yazdı
Bu ülkede İŞİD katliamında ölen vatandaşlarımızın saygı duruşu sırasında Konya tribünleri tarafından yuhalamalarını gördük, bu ne ki! Savaşı, zorbalığı, diktatörleri seven, sapla samanı karıştıran çok insan var ahlak, akıl, ve vicdanın eriyip gittiği ülkemizde. Umarım UEFA’nın cezası vesile olur da bunlar tartışılır.
Kim olacak “içerideki” bir fenerlidir kardeşim. Son cümleni okuyup basmıştır eksiye. Ben artımı koyayım da bi bulunsun orada..
paskal yeni bir mesaj yazdı
II. El Cordobés yeni bir mesaj yazdı
Evet bunu okumustum ancak ikna olmamistim. Simdi bir kez daha okudum bu sefer de ikna olmadim. 29 Agustosta kalkacak Artemis Ay’i bastan sona turlayacak. Bize Apollo’nun kalintilarinin fotolarini cekmezse ben degil kimse inanmayacak zaten. Hodri meydan 29 Agustos + 6 gun. Trafoya kedi girmez insallah. Bekliyoruz gulum.
Komplo teorisi dedigimizde 2 secenek cikiyor karsimiza.
1) Ay’a gitmedik demek mi
2) Ay’a gittik demek mi komplodur?
Her komplo teorisi dogru olmayabilir ama “Komplonun” kendisi insan var oldugundan beri vardir. Komplo gercektir ama teori bazen yanilabilir. 11 Eylul bir komplodur. Ama gercegi ispat edene kadar kimin yaptigi konusunda teoriler uretilebilinir. Ote yandan “Dunya duzdur” demek bir komplo teorisi degil bildigin bilmin inkaridir. Ancak “Ay’a 1960 teknolojisyle gittik” demek bilim degildir. Hatta bana gore bilime hakarettir.
- Daha fazla gönderi yükle



hoca dur diyecek bu kadar basit.. geson ghezzal varken bunun topun başına geçmesi büyük skandal..