Gece vakti gözlerinizi daha iyi yormayan karanlık moda geçin.

Gündüz gözleriniz için daha nazik olan ışık moduna geçin.

Gece vakti gözlerinizi daha iyi yormayan karanlık moda geçin.

Gündüz gözleriniz için daha nazik olan ışık moduna geçin.

Profil fotoğrafı

FerMeOffline

0 out of 5
0 Ratings
  • Deli Ziya kullanıcısının profil fotoğrafı

    Deli Ziya yeni bir mesaj yazdı

    Yorum kismini bos birakiyorum!

    Borclari 7.5 Milyara yukselmis! Cilekler ve gercekler.....

    Daha fazla oku
    • adamların umrunda değil ki. nasıl olsa , devletten sonsuz destek alıyorlar. bu paraları bunlara peşkeş çekenlerin, türk halkının paralarını, çoluğun çocuğun rızkını, bu şeref yoksunu şımarıklara verenlerin allah belasını versin. hiç korkuları yok. şantaj yaparak, 30 milyon gsli ayağına devleti tokatlıyorlar. isterse 100 milyara çıksın. bi şekilde, bize geçirilen vergilerden , bu namussuzlara verecekler. çok net. bunların sponsoru biziz. çok güzel geçiriyorlar. öbür tarafta, bizimki, bir feniğin hesabını yapmaya çalışıyor.

      • Aynen oyle. Koskoca devleti tehdit etti serefsizler araziyi bedava almak icin.

        • Kabahat onlarda deyil,stadin acilisinda küfür edildigi ve yuhlandigi Halde onlara sahip cikanlarla bu yolsuzluklari dile getiremeyen sosyal medyadir.

    • Her sene şampiyon oldukları için(yahut sürece) sorun yok hocam..

      Ligin gelirinden şampiyonluk sayıları ölçeğinde para kapıyorlar örneğin..
      Diğer her konuda da aynı şekilde/ölçekte yelken vaziyetteler..

      Patladıkları gün fena patlayacaklar,
      Ama bu gidişle hiç patlamayacaklar..
      😕😕😕😕

    • Borçları 2 şekilde döndürürsün.
      Tasarruf ederek yani küçülerek veya
      Büyüyerek…
      Cincon rezerv paraya sahip ülkeler gibi istediği kadar borçlanabiliyor, karşılıksız para basmak gibi.
      Bizimki Türkiye ekonomisi kicimizi yirtiyoruz borcu döndürmek için.

      • Durumun ozeti budur ama lale dev4i sona erdi. Hukumet bile kisarken bunlara peskes zor gibi artik.

  • Deli Ziya kullanıcısının profil fotoğrafı

    Deli Ziya yeni bir mesaj yazdı

    Ortadogu'nun cilekleri 🍓🍓🍓

    Unlu bir isadami TV'de soyle bir sey dedi "Basari hamile kalmak gibidir. Hamile kaldiginizda herkes sizi tebrik eder ama kimse size kac kere s.kildiginizi sormaz" Basari emek ve cok calisma ister. Planlama ve strajinizi duzgun yapmalisinizdir. Herseyi dogru yaptiginizda bile...

    Daha fazla oku
    • 1. Aklı başında hiçbir Beşiktaşlı şu koşullarda ”çilek” falan istemez. Korkunç paralar ödeyen rakiplerine bakarak, aynı harcamaları Beşiktaş’ın da yapmasını istemez. Beşiktaşlı, 8 ay önce lige ve kupaya havlu atan Beşiktaş’ın, kamp süreci başlamadan kadrodaki eksiklikleri ”uygun ve geleceği parlak” oyuncularla tamamlanmasını ister. Bugün ilk resmi maça çıkıyoruz Ziya. Şu an kadrodaki 3 mevkide bırak as oyuncuyu, alternatif oyuncun dahi yok. Bu abukluğu eleştirmekle, çilek transfer yapılmadığı için yangın çıkarmak arasında fark var.

      2. Delle Ali’ye 100 milyon TL ödeyen adamların iyi niyetine de, planlama ve yönetim aklına da inanmam. Kendi şirketlerine personel alırken bırak güvenlik soruşturmasını, dijital kimliklerini dahi didik didik eden adamların, bir eroin bağımlısına 100 milyon Tl ödemesi iş bilmezlikle geçiştirilmez..

      3. Ben bu adamların Ümraniyespor’u falan alacağına inanmıyorum. Alsalar dahi bu proje gebe kadın değil ölü doğum olur. Kendi altyapısına bile söz geçiremiyor bu adamlar

      4. Sergen Yalçın, Önder Karaveli, Valerien Ismael ve Şenol Güneş.. Bana yeryüzünde birbirlerine en zıt 4 kişi topla getir deseler, bu dörtlüyü getiririm. Hiçbirinin birbiriyle alakası yok. Bu alakasız tercihleri panik halde yapan adamların hangi becerisiyle övüneyim?

      5. Harcama limitleri konusunda Beşiktaş, geçen yılın en sefil takımı Trabzonspor’un bile gerisinde.. Neden?

      ** Oyuncu satamıyorsun. Yaptığın bütün sözleşmeler Beşiktaş’ın aleyhine sonuçlar doğruyor..
      ** Kartal Yuvaları’nın içinden geçtin. Alıp hediye edebileceğin tek bir ürün bulamıyorsun..
      ** Sponsor bulamıyorsun..
      ** İletişim konusunda Başakşehir bile sana ders verecek hale gelmiş, eriyorsun..
      ** Marka değerini yerle bir ettin..
      ** Bırakmam Seni haricinde kulübe gelir sağlayacak tek adım atamıyorsun.. Ki o projeyi de stat önündeki bir anıta yardım yapan 30 zenginin adını yazarak sefil hale getiriyorsun..
      ** PROJE KOYAMIYORSUN.. PROJEN YOK!!

      Tüm bunlar olmayınca, paran olmuyor. Harcama limitin sıradan bir Anadolu kulübü kadar oluyor..

      Bu arkadaşlar, Beşiktaş’ın büyüklüğünden, repütasyonundan ve marka gücünden habersiz Ziya.. Ben Beşiktaş’ı 40 yıldır bu kadar zayıf görmedim.. Ve bu durumun beni ne kadar üzdüğünü anlatmam mümkün değil..

      Ben artık Serdar Bilgili’den bu yana Beşiktaş’a musallat olmuş bu matruşkaların tasviye edilmesinden başka bir şey istemiyorum..

    • Ceyhun Kazancı başkan için can simidiydi zamanı gelince de harcandı. Hiçbir zaman Ceyhun Kazancı yla ilgili şikayetim olmadı nihayetinde kulübün bir çalışanıydı. Yetkisinin gücünün bir sınırı vardı. Bu kulübün asıl vizyonsuz, vasıfsız, beceriksiz Anç den kurtulması lazım.

      • Kalmasi icin cok ugrasti hatta dun SG’yi de yanina alip ikna etmeye calismislar. Cok ararsiniz.

        • Benim Ceyhun Kazancı’ yla bir sorunum olmadı ki bugüne kadar kendisine yapılmış tek bir eleştirim yok. Benim problemim başkanla Beşiktaş tarihinin en vasıfsız, vizyonsuz, beceriksiz başkanı anç dir. Eğer problem Şenol Güneş ‘in Ceyhun Kazancı’ yı istememesi ise Şenol Güneş’ i göreve getiren ben değilim Anç dir. Şenol Güneş ve Ceyhun Kazancı ikilisi uyumsuz bir ikili ise bu ikiliyi bir araya getiren Anç hakkında da bir eleştiri yazısı bekliyorum.

    • 1) Her mevkide oyuncumuz var. Yok dedigin adamlara biraz ayip ediyorsun. Altyapi diyip sonra onlara “yok” diyorsunuz. Mactan sonra yuzunuz kizaracak. “Uygun ve gelecegi parlak” oyunculari SG istemiyor. Kazanci genis liste sunmus. Bakmamis bile. Dun kendi canli yayinda soyledi SG. Hem de hic utanmadan.
      2) Delali bir firsat transferiydi. Fazla da para odenmedi. O riski ben de alirdim. 100m Eurolari gormus genc bir futbolcudan bahsediyoruz. Yeniden digacam falan diye umutla geldi cocuk. Yazik.
      3) Umraniyespor projesini ogrendim. Aklini yiyeceksin. Yarin yazacagim. 10m Dolara falan alacagiz galiba. Proje Turkiye ustu bir proje.
      4) onun oyle olmadigini sen de biliyorsun. Oradaki yanlis tercih siralamasi bence 1)Fransiz 2) SG 3) SY 4)Onder hoca
      5) UEFA birkac ay once harcama limitlerine uydugu icin Besiktasa tessekkur edip Ovdugun TS’ye ceza ve transfer yasagi getirdi.
      6) Iletisim sorunu haric digerlerinin hicbirini inandirici bulmadim. Iletisim problemi korkunc seviyede. Bir tane CEO sart.

  • Sverisson kullanıcısının profil fotoğrafı

    Sverisson yeni bir mesaj yazdı

    I 🤍 NY..

    Üniversite yıllarından bir arkadaşım New York'a gitmişti ay başında..Oradan çekip göndermiş..Paylaşayım da düzelsin moraller biraz..😏😏😏😏

    Daha fazla oku
  • Deli Ziya kullanıcısının profil fotoğrafı

    Deli Ziya yeni bir mesaj yazdı

    Henuz gec degil

    Sayin ANC hala bir sansiniz var. Acilen senol Gunes'i kovup, Ceyhun Kazanciyi geri dondurun. Burak yilmaz TD olsun. Buragin SG'den eksigi yok fazladi var. Hem de 2 genc jenerasyon daha uyumlu calisir. Gec olmadan yapin bunu. 

    Daha fazla oku
  • Sverisson kullanıcısının profil fotoğrafı

    Sverisson yeni bir mesaj yazdı

    Ali Koç'u Dinleyelim.. 🤐🤐🤐

    "Zaha'da rakam 9 milyon Euro'ya kadar geldi, ondan sonra biz masadan kalktık. Rakip takım transfer yaptı. Açıkladıkları rakamlar %100 yanlış rakamlardır. Bunu adım gibi söyleyebilirim size. Çünkü bizde de evrak var. Bizim teklifimizin %50'sine alıyorlarsa bir şey diyemem, büyük başarı! Ama öyle bir...

    Daha fazla oku
    • Dinime küfreden Müslüman olsa 😏!

    • başkanım bize bilmediğimiz şeyler söylesin 🙂 icardinin geçen seneki yıllık ücretinin yalan olduğunuda adana demir başkanı söylemişti. icardi ve zahanın 3 yıllık maliyeti 60 mil euro. bugünün kuruyla 1.800.000.000 TL. ulen yazarken yoruldum 🙂 nasılsa devlet bunlara af getirip parasını bizden alacak. bizim takımda mali kriterlerle uğraşsın dursun.

  • Daha fazla gönderi yükle

Media

Başa dönüş

Koleksiyona ekle

Koleksiyon Yok

Burada daha önce oluşturduğunuz tüm koleksiyonları bulacaksınız.