FerMe yeni bir mesaj yazdı
Sverisson yeni bir mesaj yazdı
Sverisson yeni bir mesaj yazdı
eger bu formun muadili bir trabzonspor sayfasi ve onlarinda kendi sverissonu olsaydi tam onun yapmasi gereken bir yorum olmus…..
maalesef rakibi hafife almamasi gerekn taraf bu sefer biz degiliz….
Kadim zamanlardan bu yana kendini, bulunduğu yeri veya bambaşka şeyleri tanımlar, tarifler, belirlerken hep birilerini, bir şeyleri yahut bir yerleri kerteriz olarak almıştır inssnoğlu @miralay hocam.
Örneğin dünyamız Güneş’e, Mars’a göre daha yakındır, Venüs’e bakarak daha uzak..
Ben de bu yorumu yaparken bu senenin Beşiktaş’ını esas aldım..
Tek hedefi ZTK olan,
Avrupa’ya çıkış için başka çaresi kalmadığı için tümüyle bu amaca kilitlenmiş,
hele de finale yükseldikten sonra kupayı kazanmaktan başka bir cümle kurmayan
Ve fakat takımın bu seneki hali de meydanda olan Beşiktaş’ı kerteriz olarak aldım..Her takım gibi Beşiktaş’a karşı bir başka oynayan Trabzon’u hafife alırsak eğer, üzülebiliriz.
Gücümüzün tamamını kullanmalı; sakin, akıllı, dikkatli ve fırsatçı olmalıyız..
👍🤍😐😕🤐
Sverisson yeni bir mesaj yazdı
Hissi kable’l vuku. Ben yazacaktım, sen yazmışsın üstat. Birebir aynı pozisyonda Balotelli’ye faul yok, Icardi’ye faul var. Toreira fırıldağı orta sahada atak keser, hem tekme de atar, faul var, ama umut vadeden atak olarak değerlendirilip sarı verilmez. daha bu en dikkat çekenleriydi. Daha çok fazlası var, çoook çoook fazlası var da neyse. Fifa bile müdahil olup yabancı VAR hakemi aldırdı zorla maçlara, hala akıllanmadılar, hala ısrarla kaşınıyorlar. Hem kulüp hem uluslararası düzeyde Dünya ve Avrupa Kupalarına katılma yasaklarını yakında kucağımıza bırakırlar. Bu TFF yönetimi onun için iyice b*kunu çıkartana kadar devam edecek. Yasaklar gelince de seçim olacak sittir olup gidecekler.
Umarım gelir o yasaklar.. Dilerim vurururuz iyice dibe.. de, bakarız sonrasında neyin olacağına, neyin olmayacağına..
😐😕😔🤐
Sverisson yeni bir mesaj yazdı
Yillardir paraya kiyip iyi kaleci alalim diyoruz ama nerde
Cordaba ve fabri de farki gorduk
Bu aksam oynan Adanaspor macinin ilk saniyelerinde muslera yine kurtardi.
10 milyon bonservis de olsa alalim iyi bir latin kaleci, arkamiza yaslanalim.
- Daha fazla gönderi yükle
Media
Photos
Videos
Audios
Files
Sorry, no items found.

Olur 🦅