Sverisson yeni bir mesaj yazdı
Sverisson yeni bir mesaj yazdı
Yalan mi demis adam? Bir de ona bakmak lazim. Bu SG Besiktas klubune yakisiyor mu sence. fatih terim icin de demisti. Olaya klube saldiri, hocaya saldiri olarak bakmamak lazim. Onder Caravelli icin sulu saka yapmaya kalktiklarinda televizyon binasini yikiyorduk baslarina. 50 kere ozur dilemislerdi. Bu adamin neyinisavunacaksin????
Yalan veya doğru olması önemli değil abi. Gerekli en ağır eleştiriyi biz kendi içimizde yaparız.
Yorumcular da eleştiri yapabilir ama hakaret edemezler. Fatih Terim’e de vakti zamanında bu tarz cümleler kullandı ama hem kulübünden açıklama geldi hem de bir daha kendisinin adını ağzına dahi alamadı. Çıktı ve özür diledi.
Şenol Güneş’i Beşiktaş’ın başında görmek istemiyor olabilirsiniz, saygı duyarım ama renkli medyaya da “Beşiktaş’ın hocasını” yedirmeyelim. İstedikleri gibi konuşmalarına, hakaret etmelerine izin vermeyelim.
Adamin soylediklerinin fazlasi yok eksigi var. Hakaret iceren bir sey yok. Neyse onu soylemis. SG budur. Bu klube de yakismiyor.
Fatih altayli cok yanlis ve birokadarda tehlikeli bir Adam,erman torogluya kiyaslanmayacak kadar fesat bir Adam.
Kapzimalin tek silahi argo konusup yalan söylemesi,onu susturmak kolay.
Fesat altaylinin hakkindan sadece Besiktas taraftari gelir,,bir avrupa kupasi macinda stada boynunda Besiktas atkisi olmasina ragmen sokmamislardi.Besiktas taraftari gine yapar ama hakki korunacak kisininde sözlerine ve hareketlerine dikkat etmesi lazimki korunabilsin.
Fesat altayli kiskancligindan,cekememezliginden,mac günleri yollar kapaniyormus,cankurtaran dahi gecemiyormus iddasiyla Besiktas tüpras arenasinin yikilmasini isteyecek kadar hazimsizlasmisti.
Ayrica biz Besitas taraftarlari ve Besiktas yönetimi sadece hacamiz SG.deyil haksizliga ugramis düsmanimizin bile yanida oluruz,bu duygu Besiktasliligin ilkesidir,yeterki kisi davranisinda hakli olsun.
Sverisson yeni bir mesaj yazdı
Bence net bu!!!!! İster bilinçli ister bilinçsiz, ister taksirle ister kasıtla, orasını bilmem.. Ama bu hocadan kurtulmak istiyor (sanki) takım..” Adam ortaligi corbaya cevirdi. Nde saygi, ne sevgi ne de huzur var.
Şampiyonluk sonrasındaki senede Sergen Yalçın’dan kurtulmak istediği gibi..
Ama dikkat Ziya kardeşim, bu Fetret Devri’nden zararlı çıkacak olan sadece Beşiktaş olur..Futbolcu alır parasını gider,
Hoca desen ha keza,
Başkan da verdiği borcu tahsil eder gider,
Geride kalırız bir Köroğlu bir Ayvaz..
😔😔😔😔😔
Yazacağım şeyi Ziya’nın yorumuna yazmışsın usta.. Bu ”it dalaşından” sadece Beşiktaş zarar görüyor, görecek.. Noktasından virgülüne ortağım yazına 🙂
Sverisson yeni bir mesaj yazdı
Aynen öyle kardesim,Besiktas üzerine cok büyük oyunlar oynaniyor.daha dördüncü haftadayiz ikitane nizami golümüz verilmedi,fikstürde yapilan haksizlikta cabasi,ts.neden pazarertesi oynarda Besiktas deyil. Bütün bunlarla yönetimin tekbasina mücadele etmesi imkansiz.ancak taraftar tek yürek yönetimin ve takimin arkasinda olursa bu oyunlari bir nebze cözeriz.futbolcu islklamayla,istifa diye ciglik atmakla bu isler cözülmez.acilen taraftarin kendine ceki düsen vermesi lazim.
Sverisson yeni bir mesaj yazdı
Dün akşam oynanan maçta İstanbulspor o kadar etkisiz ama o kadar etkisizdi ki. Yani sanki 3.lig takımı ve kupa maçında üç büyüklere denk gelmiş gibi ne yaptığını bilmeyen bir oyun oynadılar. Yine de, her şeye rağmen bir iki tane tehlikeli pozisyon yarattılar. Bunlardan birini gol yapabilseler maçın berabere bitmesi işten bile değildi. Futbol tarihinde böyle maçlar çok hocam. Bizim tarihimizde özellikle çok fazla var biliyorum ama takılmamak lazım 😅
Bağlantıyı yorumumu yazdıktan sonra açıp izledim ama yine de görüşüm aynı. Sen böylesine kendi çapından uzak ve zayıf bir rakip karşısında farkı arttıracak golleri bulamazsan olacak olan hep budur. Zamanında frikiği bloklanmış(!), ceza sahası içerisinde ‘Smack Down’ hareketi ile oyuncusunun kafasını ayakları ile tutarak boynu kırılmaya çalışılan pozisyona penaltı verilmemiş, hatta ve hatta hakem tarafından gol atılarak mağlup edilmiş bir takımız biz! Bunların dünyada eşi benzeri var mı bilmiyorum ama mücadele ettiğimiz şeyler bunlar. Bunları da yenmek bizim misyonumuz. Malum federasyon olduğu sürece cinconun şampiyonlukları garanti zaten buraya da yazayım. Açık ara diğerlerinden iyi olmadığımız sürece şampiyonluk hayal. Her maç açık ara gerekiyor, 2-0-3-0 olmadan operasyonlar çok daha kolay cunku
Haklısınız hocam,
..ama, bu da iş değil yani..
Hepi topu bir spor müsabakası izliyoruz gülmek, eğlenmek, mutlu olmak için.Görduğümüz muamele nedeniyle iki üç hafta kendimize gelemiyoruz..
Olmaz olsun böyle spor,
olmaz olsun böyle keyif..
😕😕😕😕
- Daha fazla gönderi yükle


Erman Toroğlu’nun, “Adam değilsin lan sen Şenol Güneş”
Haluk Yürekli’nin, “Her şeyi çok bilen çakma filozof seni”
Cümlelerini de ekleyip sana destekte bulunayım abi. @sverisson
Hiçbir tepki vermezler. Veremezler. Çünkü, hocanın yıpranıp kendi iradesiyle bırakmasını ve bir günah keçisi ilan etmek için pusuda bekliyorlar.
Bu sefer öyle olmayacak, olmamalı. Beşiktaşspor kelimesi kullanıldığında bu işin son bulması gerekiyordu ama maalesef bulmadı.