Sverisson yeni bir mesaj yazdı
Macin bitisinin akabinde yönetim kurulundan seyit ates mhk.baskanida dahil olmak üzere hakem hakkinda cok agar bir elestiride bulundu.bugünde cok agar olmasa dahi agir bir elestiride yönetimden geldi.size Göre daha ne yapilmasi lazim?tek bir olanak kaliyor oda sahaya cikmamak ve israrla yabanci hakem istemek.
Hünharca hakkimizin katledilmesine gelince bu yillardir hatta merhum sayin onursal baskanimiz süleyman seba zamanindada böyleydi simdide böyle.diger kulüplere araziler peskes cekilirken bize ümraniyede alt yapi icin bir araziyi 4 yildir vermediler.bu haksizliklarin önüne gecmenin tek yolu birlik baraberlik icinde olmak vede BJK kolejini ve üniversitesini kurmaktan gecer.ancak o sayede egitilmis insanlarla devletin yüksek mercilerinden Besiktasimizin hakkini savunabiliriz.
Sverisson yeni bir mesaj yazdı
Geçen sene Trabzon,
Bir başka sene Florya,
Bir sonraki sene Baykuşspor,
Bir diğer sene-belki- Samandra..Böyle böyle gider bu kervan Can hocam..
Gider ne yazık ki..
Sverisson yeni bir mesaj yazdı
Ghezal mecburiyetten oynadı yoldaş, N’Koudu ise mecburiyetten çıktı… Bu “orço” atacak adam arıyordu, niyeti süzdü hoca. Ben her zamanki gibi Pollyanna modundayım:) şöyle ki: 1-2 takviye gelse bile dar kalacak kadronun Sergenli şampiyon takımın havasını yakalayabilecegini; sınırlı tecrübesine rağmen hocanın da -işine müdahale edilmediği takdirde- ligimizin çok üstünde, taş gibi bir takım yaratacağına inancım sonsuz… (ciddiyim)
Yalniz 3 tane deve dışı gibi engel var önümüzde:
1) orço düdükler! (Genel kanının aksine yönetimin bağırması çağırmasının çözüm olacağına inanmıyorum! Daha vurucu, ses getirici eylemlere ihtiyacımız var. Hatadan bahsetmiyorum ama dünkü gibi organize bi “orço” denk geldiğinde her şey göze alınıp misal tüm takım aynı anda orta sahada toplanıp alkış yapsin, gitsin kendi kalesine gol atsın vs. Tamam belki fantezi ama başka türlü kamuoyu oluşmayacak lehimize…)
2) değişik hesaplar içine düşmüş gibi görünen yönetim! (Konduramasak da kirli bir siyasi ilişkiler yumağında sarmal olmuşuz; tüm kulüpler gibi)
3) ortalığı yangın yerine döndürmeye hep meyilli, kenetlenmekten uzak ve kolay provake edilebilir taraftar grubu…
Yani biz, hepimiz!(İşin şov-eğlence kısmını unutalı, unutturulalı çok oldu… maalesef…)
Bizim yonetimlerimize bakarmisin bir gelir tupcu o gider insaatci gelir o gider demircisi gelir rezalet yönetimler rezalet lig hakemler hep satilmis şekilde nasil sampiyon olunuyr lobi vs bizim şampiyonluklar denizli Şenol sergen hoca bu ligi bilenler daha ne diyelim Terim’in yillardir boktan oyunlarla sampiyn oldular
Sverisson yeni bir mesaj yazdı
Sverisson yeni bir mesaj yazdı
Bir tür, “Süleyman hep başbakan, başbakan, başbakan,
Başbakan hep Şüleyman, hep Süleyman..”
🥴🥴🥴🥴@kry1903 gıcık olmuştur şimdi bu paylaşımıma ama, O da gülsün istedim aslında..
😏😏😏😏Canın sağ olsun @kry1903 hocam..🤍
Ben oynatırım..👍
Ve o zaman da yeneriz sizi büyük bir ihtimalle..😏(yenmesek de sakatlarız, o başka..)
😂😂😂😂😂
- Daha fazla gönderi yükle


Aynı şeyi düşünüyordum. Borç azalmadı, ee efendilikte bir yere kadar. Resmen ağzımıza s…..r, kevgire döndük.
Garip garip adamlar klüpte görev yapıyor. Bir tane eski futbolcu yok. Onlara giden de yok.
Garip garip adamlar sportif direktör oluyor.
Ee hani scouting, surda Rıza Baba bile yüzlerce futbolcu dokümanı veriyor. Yok mu futbolcu takip sistemi. Aylar öncesinde takimin tamamının dağılacağı bilindiği hâlde.
Fikret orman deliler gibi çıkar konuşurdu.
Sergen hoca da bu yüzden gitmedi mi.
Sahi başkan nerde. “Besiktassporu ” dövüyorlar başkan hem de Süleyman Seba nın ölüm yıldönümünde.
Burnuma pis degil bildiğin b..k kokusu geliyor.
Kusura bakmayın lütfen.