içinde

Geçen haftaki maçta o dallamaların kendi saha ve seyircimizin önünde bu kadar rahat top yapmalarını ben kabullenemiyorum. Şampiyonluğa oynayacak bir takım kendi evinde topu rakibe göstermeyecek oyun üstünlüğü sende olacak (zaman zaman rakibe bırakabilirsin de bokunu çıkarmamak şartıyla) bunu rakibe kabul ettireceksin kendi evinde yenilmeyeceksin eğer kadro ve  td ün müsaitse bu olabilir. Bence o td de bizde şu an yok. Kadro da ise orta saha ve kalede diğerlerine göre gerideyiz.

Bugün ki maç için evt ilk golleri öncesi roiserin kestiği top adamın dirseğine çarpıyor veya adam müdahale ediyor herneyse. iptal edilseydi bile bugün ki takımın ve süper değişiklikler yapan td müzün bu maçdan 3 puan alamayacağı göt gibi ortada.
60-70 dk nasıl dayanabildiği muleka roiserin performansınıda etkiliyor. muleka ceza sahası içindeyken katkı verebilecek tarzda bir oyuncu açık oynadığında oyun hep nkodu nun tarafına yığılıyor haliyle. eğer sakatlıklığı yok ise nkoduyu çıkarması da çok ilginç. rosier i çıkarıp tayfuru alması yani bu adamın değiliklikleri sezon başındaki ilk maçtan beri bağırıyoor. Olmayacağını görmek için daha fazla puan kaybetmeye gerek yok bence. renklilerin averaj düzelteceği takımla berabere kaldık.
Büyük ihtimal 2 maç oynatılmamasın sebebi belli Ersin  çok genç ,süper bir kaleci olmayabilir eyvallah ama yönetimin de Ersin,Emirhan ve olaylı maç ile ilgili şu an ki performansı Ersin in kaleciliğinden çok daha kötü. 

Bir cevap yazın

GIPHY Uygulama Anahtarı Ayarlanmadı. Lütfen Kontrol Edin