içinde

Karar Anı!

Yönetimle-Sergen Hoca arasındaki sorunun özeti şudur.. Hoca, hem kendisi için hem takım için kısa vadede Türkiye ve Avrupada başarı getirecek bir takım kurmak istiyor. Başarılı olur veya olamaz orası ayrı bir konu.. Bundan sonra hiç bir takımın kolay kolay Cl göremeyeceği varsayımından hareketle hoca,  Haklı mı ? %100 Haklı bence.  

Yönetim ise uzun vadede belki öz kaynaktan yola çıkarak belki 3 yılın belki 5 yılın  takımını kurmak istiyor. Bu nedenle maliyeti çok daha düşük, gelecek vaad eden futbolculara yönelmek istiyor. Bu nedenle yapılacak transferlerde söz sahibi olmak istiyor. Mevcut borç yükü belası, uefa, ffp, tff yi düşündüğümüz zaman Bu yönüyle de Yönetim haklı mı? Bu da Haklı bence.. 

Aslında İşin esasına baktığımız zaman, iki tarafında Beşiktaşın âli menfaatlerine hizmet ettiği aşikar…O yüzden kimseyi suçlamakda  doğru olmaz diye düşünüyorum. Kulübün gerçek sahibi Taraftardır, mantığından hareketle ben şahsım adına naçizane  her iki tarafada teşekkür ediyorum. Durum böyleyken o zaman bir karar vermek lazım.. Kısa vadede başarı mı? Yoksa uzun vade de daha az maliyetli geleceğin takım mı? Bu noktada gerçi biraz geç kalındı ama STRATEJİK YÖNETİM çoktandır devreye girmeliydi..   İster mevcut yönetimin içerisinden, ister Kulüp içerisinden her kim olursa olsun kulübe yön verebilecek, kulübü ayakta tutacak aklı selim insanların vereceği kararlara ihtiyaç vardı.. Gerçi Divan Kurulu diye bir kurulumuz var lakin, bu organın bu görevi yerine getirip-getirmediği muamma! O yüzden kurumsal mânâda derin Beşiktaş olgusunun oturtulması gerekiyor.. Bu işinde bugün veya en geç yarın kesinlikle çözülmesi gerekiyor. En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir misali. Hadi hayırlısı bakalım.

Bir cevap yazın

GIPHY Uygulama Anahtarı Ayarlanmadı. Lütfen Kontrol Edin