içinde

Sergen Yalçının değişmesi gerekiyor

Hepimiz Sergen hocanın bu sene yaptığı hatalardan dönmesini, değişmesini, kendini yenilemesini bekledik. Yapamadı ya da yapmadı. Geçen senenin mental yorgunluğunu atamadı. Takımın görüntüsü içler acısı hale geldi.

Ayrıca Josefin ikinci yarıda yenen gollerden sonra ağlaması meselenin bir gönül kopukluğu ya da teknik adamı sabote etmek değil yapmak isteyip de yapamamak olduğunu gösteriyor. Takımın ayağı gitmiyor, güçsüz, yavaş. Bunun sebebi de çok belli ki kondisyonsuzluk,

En kötüsü Sergen hoca ile artık olamayacağının ayan beyan görünmesi. Kendisi değişemedi ya da değişmedi, öyleyse onu değiştirmek lazım.

Konuşulan Şenol Güneş ya da Biliç yerine (ikisini de malum sebeplerle sevmiyorum) kayıp görünen bu sezon da bir Beşiktaşlı genç teknik adama (benim adayım Çağdaş Atan) ya da Kuntz misali hepsi sonuçta sisteme şu ya da bu ölçüde kafa yoran genç bir Almana gidilmesi. Hangisi daha iyi olur kestiremiyorum. Ama sanki böyle bir sezonda Çağdaş hocayı bir görmek iyi olur. Tabii onun da pas oyununu hızlandırması lazım. Yoksa Avcı oyunu gibi olur. Sıkıcı, ileri gidilemeyen. Neyse. Bocalayacağız biraz. Sonu iyi olur umarım.

Bir cevap yazın

GIPHY Uygulama Anahtarı Ayarlanmadı. Lütfen Kontrol Edin