içinde

"Besiktas-ankaragucu" BASLIGI

Sevgili dostlar, uyeler, renkdaslar! Lutfen Besiktas-ankaragucu hakkinda yorumlarinizi bu baslik altina yorum-paylasim-cevap seklinde yapin. Bugun lutfen kimse duvara paylasim yapmasin. Tek basliktan bir deneme yapalim. Basliga girince ayni mustafanin sitesi gibi olacak. Bu formati bir deneyelim.

Bir cevap yazın

GIPHY Uygulama Anahtarı Ayarlanmadı. Lütfen Kontrol Edin

  1. Bu a.gucu ne güzel düşmüştü. Göklerden gelen bir lütuf ,bunları yine başımıza bela etti. Ne güzel , kardeşleri ile alt ligde el ele tutuşup oynayacaklardi.
    Yarın zor da olsa kazanacağımızı düşünüyorum. Ne yapıp edip ilk golü biz atalım. Gol geç gelmezse, mensah önderliğinde fark olur. Mensahin kontra hızıyla hiçbir rakip basedemez.
    Hakeme gelince; halis çok riskli bir hakem. Bizi zaman zaman dograyacagini düşünüyorum.umarim yanıltır bizi .

  2. Öncelikle Ziya fikrini destekliyorum.Bu şekilde idare edebiliriz.

    Ankaragücü bize oldum olası pislik yapmış hatta yıllarca konu olan hakemden gol yediğimiz, 6S ile 8-0’lık malum şikesi ortada olan pis bir kulüp. Gerek ligdeki durumları olsun, gerekse kadro yapıları itibari ile normal şartlarda bizi zorlamaları dahi imkansız ama biz ne zaman düzlük görsek hiçbirşey artık normal olmuyor. Yinede iyi düşün iyi olsun mottasından yola çıkarak kazanır ve Alanya’nın puan kaybettiği haftada yukarıya bir adım daha yaklaşırız.

    Söylemeden edemeyeceğim;
    Biz bu Alanya’ya nasıl yenildik yaa ?