
Lan oglum mactan gunler once basladiniz bidi bidi konusmaya mac biteli 1 hafta olacak hala durmuyor eliniz ayaginiz. Kim kemik atti bunlara? Bilmediginiz bir husumet falan mi var carsi ile dortmund taraftari arasinda? Macta da zaten bir tuhaflik vardi. ilk 20 dakikada pata kute girdi iki takim da topa. Ilk kez boyle bir sey gordum. Teknik direktorunden futbolcusuna kafar hepsi mactan once “gorecez bakalim vodafonu” diye konusup durdu herifler. Bir masorleri kaldi basina konusmayan. Kesin bir sey var bu iste. Amblemi keci olan takim bize bulasiyor.
Ben Instagram’da ki resmi hesaplarına bakmıştım kura çekiminden sonra bizim taraftar Bombalamıştı hep come to Beşiktaş babanız Beşiktaş koyar geçeriz ne ararsan vardı. Adamlar cevabı sahada verdiler tabi
Hocam tamam da,
Bu paylaşımla anlatmak istedikleri ne olabilir?..
Kagawa’nın onlardan sonra bizde de oynamasından
bir ortak payda yakalama çabasının ötesinde
bize laf kakalamaları gibi bir sonuç çıkmaz ki..
?????
Ben de anlamadim da mac bitmis gitmis hala ibneler bidi bidi konusuyor. Bizim taraftarimiz da iyidir, gelince gorecekseniz falan diyor tdleri.