içinde

Hiç acele etmeyin

1.5 saniyenin hesabını yapanlar, Beşiktaş’a 1.5 yıl kaybettirdi” demiştiniz Başkan. Sergen Yalçın gideli yaklaşık 2 hafta oldu hala takımın teknik direktörü yok. Transfer yok. 

Her sene yeni bir rekor denemesi mi gerçekleştirmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum. Eylül ve Ekim’de düzenli olarak havlu atan camiayı bu sene Temmuz’da mı yarış dışı bırakacaksınız?

Şenol Güneş ile alakalı açıklamalarınızdan dolayı çok pişman olduğunuzu duyuyoruz. Sırf lafınızı yememek için şu an kendisini getiremiyorsunuz. 

Her sezon bitimi ayrı bir plansızlık, ayrı bir vizyonsuzluk. Yazık vallahi bu camianın taraftarına. 

Türkiye kupasından elendiğimiz akşamın gecesinde teknik direktör adaylarının çoktan belli olması + takımın başına getirilmesi + en az 2 transferin de yapılması gerekiyordu. 

2.5 ay sonra lig başlayacak takımın hala hocası yok. 

Bir yanıt yazın

GIPHY Uygulama Anahtarı Ayarlanmadı. Lütfen Kontrol Edin

Bir yorum

    • Şenol Güneş diyorum abi. Neden demeyeyim? Şenol Güneş bize ikinci gelişinde bittiğini nasıl gösterdi onu da anlayamadım? Beşiktaş’taki son senesinde 2.16 puan ortalaması yapmış kendisi. İstatistikler, galibiyet serileri ve derbi zaferleri ortada.

      “Afrikalı oyuncu almak istemiyorum” dedi, yönetim inatla Afrikalı oyuncu aldı ve o da kariyerinde ilk defa 7. haftada istifa etti. Herkes “kaçtı” diye yorumladı ama aslında o; “madem öyle, işte böyle” istifasıydı ve yönetimin de fişini çekti.

      Yabancı bir hoca gelirse her şey sil baştan olacak. Bu transfer döneminde 150M €’ya yakın bir harcama yapılacağı söyleniyor. Şenol Güneş’e bu imkan verilirse, bu bütçe yabancıya verileceğine kendisine verilirse Beşiktaş için çok daha faydalı olur.

      Kaybedecek, sabredecek, 1 yılımız daha yok hamdi abicim. Beşiktaş “Yarışmacı” takım olmayı dahi unuttu. İlk 7-8 hafta da havlu atıyoruz. Bizim bu camianın genlerini ve isteğini bilen, Türkiye ligini tanıyan ve baskı altında şapkadan tavşan çıkaracak birisine ihtiyacımız var.

      4