Bu hafta çok enteresan olaylar oldu. Renklilerin kalecileri Muslera ve Altay ile Trabzonspor’un kalecisi Uğurcan’ın kaledeki olağanüstü performansları sayesinde, pek de parlak bir oyun oynamasalar da, bu takımlar haftayı galibiyetle kapattılar.
Biz ise bilardo misali, tamamen şans kokan gollerle puan alamadık. Şu açıkla belli oldu: büyük takım kalecisi gerekirse maç kurtarmalı. Ersin’in yediği gollerde kesinlikle hatası yoktu ama anladık ki şampiyonluk Ersin’in ve Utku’nun eldivenleri arasında. Takım yetersiz veya şanssız olduğunda oyunun kaderine etki edecek kurtarışlar yapmak zorundalar. İnşallah bir daha Trabzon maçı gibi bir maç yaşamayız. Bu durumlarda ya kalecilerinizin ya da forvetlerinizin ekstra işler yapması lazım. Aksi halde, “sezon boyu en iyi futbolu biz oynamıştık” hikayesini kimsenin hatırlamayacağını unutmamak gerekiyor. Bu akşam inşallah bir kaza yaşamadan maçı kazanırız. Takım, oyunu hak ediyor dolayısıyla onca emeğin karşılığını da tabelada görmeli.
Ciddi bir şansızlık var, keza rakip adına şanslı anlar. Kaleci devleşti, hatay bizim maçta bulduğu yarim yamalak 2 pozisyon ile gol buldu. Tek kale maç yaptık olmadi, keza gs ‘nin dünkü maçı. Kaçırılan penaltı verilmeyen kırmızı vs.. uzar gider. Ama bizim önümüze bakıp her maçı iyi oynamamız lazım.