FYD yeni bir mesaj yazdı
FerMe yeni bir mesaj yazdı
Bence 7 galibiyet,2 beraberlik ve 2 maglubiyet en kotu diyorum.23 puan yapar.bu da 95 puanla sampiyonluk demektir.cincona yenilmedigimiz surece.Allahin izniyle.🙏🙏
Yok yanlis hesapladim 87 yapiyor. Cincona puan vermemiz lazim.onlarin her maci kazanmasi mumkun degil. Iste goruyon kardesim kendi kendimizin ayagina siktik.Simdi bunlari dusunmuyecektik.Saglik olsun.
4 maç ferme baba 4 maç. Ha sivasıda yenersek tadindan geçilmez . Bu ibneler daha puan kaybedecekler. Şu kasimpasaya dikkat etmek lazim ellerinden gelen pisliği yapacaklar. Sivas, Rize, Gyse puan kaybı muhtemel maçlar. Ama yine yeniden başa dönüyorum bu 4 maçı alırsak kazasız yuzde 70 bu işi hallederiz.
FerMe yeni bir mesaj yazdı
Haklısın hocamda Sergen hoca milli arada kendi kafasını resetlemezse bu sıkıntı başımıza iş açar.Denizli maçıyla beraber içerde o yanlışları başladı bugüne kadar kazandı diye kimse görmüyor veya söylemiyordu.Ben kazandıktan sonra esas söylenmesi gerektiğinİ defalarca yazdım.Antep maçı direkten döndük burda yakalandık malesef artık hoca acı gerçeği umarım görmüştür kendi açısından.Puana gelirsek bizim rakibimiz gs onlar hatayda puan kaybetsin önce bu işleri düşünürüz.Fenerin kazanması o sıcak ilişkiler açısından çok iyi olur.Gsnin gardı düşmesi lazım önce.
paskal yeni bir mesaj yazdı
ZEUS yeni bir mesaj yazdı
- Daha fazla gönderi yükle





👏👏👏