içinde

En kötü maç bu ve sebebi…

Diğer her şeyi, değişkeni falan aynı kabul edelim. Geçen seneki Beşiktaşın golcüsü Kenan ve Batşuayi olsaydı şampiyon olabilir miydik? Soru bu. Bence olamazdık. Sorunun ana cevabı buysa o zaman diğer sebeplerin hükmü kalmaz, ghezal, Salih vs. Konuşulmaz.

Dolayısıyla eleştirilecek nokta neden Abubakarın muadili alınmadı da bu tırıvırılara para döküldü. Almazdın elexle bats mıdır nedir onu o parayla mitroviç mi olur costa mı olur ne zıkkımsa alırdın birini sırtı dönük oynayacak iyi vuran bu günleri görmezdik.

Bu sorunun ve yazdığım cevabın doğruluğuna inanıyorum. Bence sene başından beri takım fena oynamadı ama haftalar geçtikçe ve bu santrfor istihdamı ile sonuç alamadıkça tüm takım ve oyuncular motoru yakmaya, inanmamaya başladılar. Bugünkü çaresizlik ve bitmişlik çıktı ortaya.

O zaman Sergen hocaya ve yönetime neden bu santrfor sorununu göremediniz ve çözemediniz eleştirisini getirmek lazım.

Ha ayrıca Sergen hoca çözüm üretemiyorsa, kendisini bitkin çaresiz falan hissediyorsa bizi de kendini de üzmesin. Türkiye’de öyle ahım şahım oyun oynanmıyor. Kuntz misali bulursun gelecek vadeden bir Alman bir iki hücum seti çizer yine gideriz tepeye. Her sene şampiyon olmayalım tamam da en azından topun bir kanattan diğer kanada 5 saniyede döndüğü ve hafif havalanmış topun ayak üstü kaval karışımı içeri şandellendiği oyunlar izlemeyelim.

Bir cevap yazın

GIPHY Uygulama Anahtarı Ayarlanmadı. Lütfen Kontrol Edin